OM KAJAKK NORD

OM KAJAKK NORD

Kajakk Nord drives av Kristoffer Vandbakk. Jeg har padlet havkajakk siden 2010 og jobbet som guide og veileder siden 2015. Jeg er utdannet veileder (veilederkurs hav) gjennom Norges Padleforbund, BC Sea Kayak Leader gjenom British Canoeing  og ISKGA Guide. Av førstehjelpskurs har jeg tatt Wilderness First Responder Level 5 og kvalifisert førstehjelper gjennom Røde Kors Hjelpekorps.

Jeg leder ekspedisjoner gjennom bedriften Norwegian Sea Kayaking og Færder Kajakk Jeg leverer også kajakkurs til Den Norske Turistforening og bedrifsidrettslaget til DNV GL. Jeg har lang erfaring med å organisere samlinger for instruktører og havpadlere fra Flekkefjord i sør til Sørøya i nord. Jeg holder også foredrag om ekspedisjoner i Lofoten.

Per 2022 har jeg hatt ca. 150 deltakere på mine aktivitetslederkurs. Jeg holder i tillegg NPF videregående kurs og andre kurs med ledelse, hendelshåndtering, navigasjon og friluftsliv som tema.

Populære kurs jeg regelmessig holder for padleklubber er ISKGA Coastal Planning (navigasjon) og turlederkurs. Ta gjerne kontakt hvis din klubb ønsker et skreddersydd opplegg for aktivitetsledere eller andre.

I 2022 samarbeider jeg også med Palm Equipment som deres ambassadør.

Vilkår for deltakelse på våre arrangement står her.

Media og artikler:

Visualisering og refleksjon rundt turledelse og undervisning
Utstyr i vest og kajakk
Ledelse for kursholdere og turledere
Kajakkpodden: Mørkepadling
Redningsteknikker
Gully rescues video
Pakking av kajakk

Organisasjonsnummer: 913177509

Vilkår for deltakelse på kurs og guidede turer.